2015. május 22., péntek

ÚJ! Wilson zokni! 10Pár - Jelenlegi ára: 7 980 Ft


Wilson
Bokazokni
Pamut
Színeket lehet vegyesen vagy csak 1 színből is
     PÉNZ VISSZAFIZETÉS ÉS CSERE SEMMI ESETBEN SINCS.
AZ ÖSSZEG BEÉRKEZTÉT KÖVETŐEN (MINT KÖZVETÍTŐ) RENDELJÜK MEG AZ ADOTT TERMÉKET A KÜLFÖLDI ELADÓTÓL A VEVŐ CÍMÉRE .
AZ ESETLEGES VÁM ÉS ÁFA KÖLTSÉGEK A VEVŐT TERHELIK !!!!
A SZÁLLÍTÁSI IDŐ 15-59 MUNKANAP KÖZÖTT BONYOLÓDIK LE AZ ESETLEGES CSÚSZÁSOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM TUDOK VÁLLALNI, EZT A VEVŐ TUDOMÁSUL VESZI ÉS A VÁSÁRLÁSÁVAL ELFOGADJA.
A VEVŐ ELFOGADJA HA A MEGRENDELT TERMÉK NINCS VAGY NINCS A MEGRENDELT SZÍNBEN A KÜLFÖLDI PARTNER BIRTOKÁBAN AKKOR A VEVŐ KÖTELES MÁS SZÍNT VAGY TERMÉKET VÁLASZTANI AMIT A KÜLFÖLDI PARTNER POSTÁZNI FOG A VEVŐ CÍMÉRE .
A TERMÉKET BIZTOS PARTNEREKTŐL RENDELJÜK EZÉRT MINIMALIZÁLTUK A PROBLÉMÁT ÉS VÁLLALJUK , HOGY NEM LESZ KÁROSULT A VEVŐ .
Én mint közvetítő szerepét töltöm be az adás vétel létrejöttéig , vagy is felelősségre nem vagyok vonható de mindent megteszek , hogy a vevő és eladó között teljes volumenében zökkenőmentesen lebonyolódjon az adás vétel . A vevő tudomásul veszi , hogy a közvetítő nem egyezik meg a közvetlen értékesítő jelentésével , vagy is a termék nem a közvetítő tulajdonában van hanem a külföldi partnernél , értékesítőnél. A vevő ha kéri és azt írásban jelzi akkor tudunk a megrendelt termékével kapcsolatban nyomonkövetési információt kiadni. Vevő tudomásul veszi ha nem kéri akkor alap esetben a termék megérkezéséig nem küldünk információt a megrendelt termékről . KAPCSOLATTARTÁS EMAILBAN TÖRTÉNIK AZ ADATOK ÉS EGYÉB  INFORMÁCIÓK MEGŐRZÉSE MIATT ÉS BIZTONSÁGI OKOKBÓL .
 
Nézz szét a többi termékeink közt is!



Jelenlegi ára: 7 980 Ft

Az aukció vége: 2015-06-11 08:45
. ÚJ! Wilson zokni! 10Pár - Jelenlegi ára: 7 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése